Qui és en Joan CiberSheep-Aman Nòlem?

Com a Joan tenc una personalitat dicotòmica, som un agitador d’anar per casa i un pagès en pràctiques interessat en el disseny i l’ortotipografia.

Com a CiberSheep som: músic, actor i androide clonat. Sonador de guitarres dures i ritmes ballables, que mescla música modern i tradicional.

Com a Aman Nòlem som: editor i escriptor. Creador de relats de ciència-ficció local que mira a l’espai profund i imagina robots i alienígenes. M’interessa mirar al futur llunyà, on només es pot córrer cap endavant i les màquines tenen més sensibilitat que els humans estàndard.

Projectes personals

Particip en tot allò que em crida s’atenció. Projectes que fan servir Linux, creació de jocs antics i moderns, disseny d’icones i traduccions.

  • Escric setmanalment Venonta Vivo, un relat participatiu on la història segueix segons el que vota la gent, del que he publicat la Temporada u i la Season one: resums de la primera part de la història.
  • Escric mensualment Voltant per ses estrelles, un relat on imagín com seria Star Trek si hagués estat mallorquina
  • Escric una columna d’opinió al dBalears
  • Estic al cap del comitè directiu de l’aspecte gràfic i d’usabilitat de l’Ubuntu Touch.
  • Estic traduint al català el motor ngPAWS per crear jocs de text

Enllaços

Venonta Vivo. Temporada u

Webs dels projectes:

Si voleu mostrar el vostre suport econòmic:

O comprar els llibres:

Escoltar música

Projectes de codi obert en els que col·labor

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad