Voltant per ses estrelles. Cap 6: Un moment molt delicat

Capítol complet publicat a Moixa Mental Neo05:

L’Ekzamenado era una nau de disseny senzill i minimalista. El seu exterior s’havia pensat per tenir una llarga durabilitat, un fàcil manteniment i es pogués reparar amb un equip d’impressió 900 que sintetitzava tots els materials a partir dels elements més bàsics. Encara que era funcional i elegant no s’havia deslliurat de les befes i acudits del públic general que reien de la seva forma fàl·lica i, per paga, amb aquell anell central.

Tots els anuncis del projecte emfatitzaven els tots aspectes científics i els avançaments amb els quals es beneficiaria la Terra, amagant de forma més o manco des…

To view this content, you must be a member of moixa's Patreon at  3.5 € or more
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.

1 thought on “Voltant per ses estrelles. Cap 6: Un moment molt delicat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad