21 Les indòmites – A la merda la cançó de l’estiu 24/08/2023

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast en català mallorquí més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània (88.8FM).

Posam la música que ens toca el cor, xerram de temes dispersos, feim preguntes absurdes, triam una paraula de totes les que duim, la paraula de sa setmana i entrevistam n’Andreu de @cervesamoixa

Més informació moixamental.cat

Les cançons que han ambientat aquest programa són:

– The Wipers – D-7

– Deee-Lite – Good Beat

– Little Simz – Boss

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad