02 – Les indòmites 13/04/2023

Moixa Mental presenta el programa del col·lectiu d’acció creativa: Les indòmites en el qual posarem música que ens toca i xerrarem de temes dispersos fent-nos preguntes.
Una hora de ràdio eclèctica per gent de ment elèctrica!

Les cançons que han ambientat aquest programa són:

– CLAMM – Something New
– Hiatus Kaiyote – Nakamarra
– Heartworms – Consistent Dedication
– Sneaker Pimps – Low Place Like Home

Comparteix

1 thought on “02 – Les indòmites 13/04/2023

Comments are closed.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad