Dissabte vos esperam

Cas Retratista 19h https://goo.gl/maps/52QPdPSVTYgv7f2g9

+Dos Abejos & DJ CiberSheep
Assafato + performance: Tino Moschino

Presentació de la revista Neo02.

Anècdotes, breus lectures i humor

Consultori en directe de la Sra. Licê (podeu dur les vostres preguntes preparades)

Fotocul (per fer-vos fotos si voleu)

Vos convidarem a menjua i bebjua: alcohol i coca de trempó (o similar, que no sé què ens donarà temps de cuinar)

+info https://moixamental.cat/dates

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad