Cartell Eastsiders

Què ens ha semblat Eastsiders?

Eastsiders (2012)

Quan els personatges secundaris són els més interessants.

Si ja em coneixeu, sabreu que som bastant tolerant amb les peces de ciència-ficció, moooolt però. Després a la llista, van els treballs lgtbi+, encara que no sempre tengui la mateixa paciència, és ver. D’aquestes darreres, les fetes per homes gais solen ser les més depriments (encara que això va canviant). Com deien a Go Fish: «Per què les pel·lis dels gais són tan depriments? Jo som una lesbiana sense massa problemes per no autoodiar-me».

Eastsiders té gust de primera obra


Lo CiberSheep

Eastsiders té gust de primera obra, i un punt massa ianqui, amb dos protagonistes insofribles (3 Erics McCormack), personatges heteros infumables (4 Toms Hanks) i uns secundaris que fan molta gràcia i no, no tots: especial atenció a en Willam Belli (en Douglas) i na Traci Lords (na Valerie). Encara que un poc irregular i previsible (i que li sobra una temporada com a mínim), és una sèrie entretinguda per veure entre temporades del RuPaul Drag Race o mentre feis una altra cosa.

Willam Belli i Stephen Guarino a Eastsiders
Willam Belli i Stephen Guarino a Eastsiders
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad