Què ens ha semblat 고요의 바다 (The Silent Sea)

고요의 바다 (The Silent Sea) (2021)

Quan pots aprofitar estar de moda

Som feliç perquè cada dia hi ha qualque cosa per veure o llegir de ciència-ficció. I ara que el cinema asiàtic està de moda per als Normals supòs que en podrem gaudir una temporada.

Enguany, per variar, hem passat la nit de Cap d’Any mirant pel·lícules (coses de la pandèmia i això). La qüestió és que m’he polit aquesta obra d’en Choi Hang-Yong i n’Eun-kyo Park en un parell de dies, que encara que no mati (4 James McAvoys), és bastant entretinguda (2 Quim Gutiérrezs). Que siguin només vuit capítols (i del meu gènere favorit) ajuda. Una trama senzilla (2 Antonio de la Torres) i fantàstica (2 Josep Maria Pous): a la Terra manca aigua i s’envia una expedició a la Lluna a recuperar unes mostres que es complica. Es destaquen les actuacions correctes (2 José Coronados), situacions inversemblants (3 Luís Tosares) i la presència de més perrucots que al RuPaul Drag Race (2 RuPauls).

  • Humor: 1 de 5
  • Masclisme: 3 de 5
  • Queerness: 0 de 5
  • Sexe: 0 de 5
  • Interès: 2,5 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad