Presentació posposada

Són uns dies tristos pes Bar Flexas i per tothom que hagi conegut n’Estrella. I, encara hagi partida massa prest, la seva llum encara es veurà durant molt de temps.

Avui, es Flexas estarà de dol i nosaltres posposam sa presentació (prevista per avui) de sa revista una setmana, fins dijous 16

Més info: https://moixamental.cat/dates

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad