Què ens ha semblat Pride

Pride (2014)

Quan Full Monty és més nostra

Fa un parell de cops que veig aquesta pel·lícula: En descobrir-la, amb ma mare, amb els amics, amb el meu home; i cada cop qued embadalit i emocionat, enganxat fins al final. L’obra més destacable a la pantalla d’en Stephen Beresford (guió) i en Matthew Warchus (direcció), Pride, és un drama amable (2 Mark Addys), una comèdia fina (2 John Corbetts), un reflex d’una època que ens fa enyorar un temps no viscut (4 Douglas Adams).

Basada en fets reals, aquest film conta com, en els anys foscos de na Thatcher al Regne Unit, un grup d’activistes gais i lesbianes donen suport a la vaga de miners del nord de l’estat. Pel·lícula coral que ens conta els fets a través de les diferents vides dels i les protagonistes amb un to divertit i lluminós. Senzilla i molt recomanable (3 Fanny Ardants).

Vos agradarà si teniu humor de poble, recordau diàlegs de Full Monty, Billy Elliot o Absolutely Anything o voleu ser brits. Deixau-ho anar si sou de dretes, vos agrada l’insofrible Tom Cruise o la pel·lícula que fa sempre n’Steven Seagal.

Actualment, la trobareu a filmin.

■■■■□ Humor

■□□□□ Masclisme

■■■□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■■■■■ Interès

Publicat originalment al dBalears

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad