Dead Sara, hands up

Cançons «flipants»

No sé com vaig arribar a aquest grup (coses d’anar gratant) i he de dir que arrib tard (com tantes altres vegades) a descobrir una banda potent que fa que peguis bots amb els auriculars posats a les tantes de la nit quan l’únic que volies era seure al sofà i becar. Rock energètic.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad