09 Les indòmites – Ens hem perdut a la setena dimensio 01/06/2023

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast en català més «ditxaratxer» d’Ona Mediterrània. Ple de la música que ens toca, temes dispersos, preguntes absurdes i la paraula de sa setmana.

Una hora de ràdio eclèctica per gent de ment elèctrica!

moixamental.cat

Les cançons que han ambientat aquest programa són:
– The Knife – Heartbeats
– Soy Quien no Fui – Manta Ray
– Tycho – Awake
– Morcheeba – Rome wasn’t built in a day

Comparteix

1 thought on “09 Les indòmites – Ens hem perdut a la setena dimensio 01/06/2023

Comments are closed.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad