Demà a Panorama

Demà dissabte 6/05 Panorama Bar Bazar 12h a Ciutat.

Mapa: https://goo.gl/maps/KqmKkGRfZ987z4it7

Més info: moixamental.cat/dates

  • +Música de vermut amb Conejomanso DJ
  • +vermut i coca de trempó (casolana)
  • Presentació del Neo03. Anècdotes, breus lectures i humor
  • Consultori en directe de la Sra. Licê (podeu dur les vostres preguntes preparades)
  • Fotocul (per fer-vos fotos si voleu)

Entrada gratuïta

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad