Què ens ha semblat «Alaska is a drag»

Alaska is a drag (2017)

Quan mariboxam amb talons

Avui vos faré un poc sa punyeta perquè aquesta pel·lícula l’heu d’anar a cercar al videoclub o mirar el curtmetratge que hi ha a Dekkoo del mateix títol i mateixa autora, na Shaz Bennett, que escriu i dirigeix aquesta obra de superació queer.

En Leo (Martin L. Washington Jr.) i na Tristen (Maya Washington) se senten atrapats dins l’Alaska que els ofereix feines merdoses i ambient tòxic. Amb problemes de salut, una mare absent, un pare gat i ludòpata, escapen de la realitat imaginant un món ple de lluentons, balls, coreografies, maquillatge i perruques. Un entrenament dins la fantasia que volen aprofitar per guanyar doblers suficients per partir a cercar sa mare.

Una mirada interessant damunt una història que vos sonarà (3 José Coronados), i que encara que sigui un poc aspre per les vores (ja sabeu: rough around the edges, que li queden serrells per aquí i per allà), això només fa que transmetre la seva autenticitat (2 Juan Diego Bottos). Gaudireu de les bones interpretacions (fins i tot d’en Matt Dallas, pobre… «li feim unes mamballetes i deixam que partesqui?»), fotografia i muntatge.

Vos agradarà si recordau diàlegs de Northern Exposure, vos sabeu les reines de les catorze temporades de Drag Race o vos heu enamorat fa poc (un altre cop). No la cerqueu si comentau columnes d’opinió havent llegit només el seu titular, no seguiu aquesta secció, pensau que Indiana Jones i la no sé què, no sé què «quàntos» és la millor pel·lícula del segle o vos heu enamorat de l’embambat d’en Tom Cruise.

La trobareu al videoclub o Netflix USA. El curt del 2012 és a Dekkoo.

■■□□□ Humor

■■■□□ Masclisme

■■■□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■■■■□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad