Serem a ses festes de Campos

Aprofitam que són ses festes de Campos per fer un poc de juerga (ja sabeu: trull).

Divendres 5 a les 18h (el passat)

Aprofitam que és l’ArtNit per fer un poc de bauxa. Posarem el nostre fotocul, hi haurà música, menjua i bebjua per mostrar-vos què fan La Palmesana i na Mistress Perenque.

Dilluns 8 a les 21h

Tornarem a posar el nostre fotocul, hi haurà música, menjua i bebjua per fer-vos una presentació de l’aplec anual de Cerebreco. Vos explicarem qui és qui, farem lectures i desvetllarem els secrets més obscurs de la publicació.

On?

A l’Hotel Segles. C/ Santanyí, 4. Campos

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad