Qui és n’A. Negre

A. Negre és un ens que viu en el temps elàstic i en la contemplació. Irracional, rebel i dionisíac per naturalesa, generador de novel·les, narracions líquides i música per convicció.

La racionalitat és una mentida que ens hem creat per poder ser esclaus sense patir per ser-ho. La humanitat tan sols és lliure quan es rebel·la o quan està creant. Aquests dos estats ens separen de les normes sociobiològiques que ha definit la humanitat. De la mateixa manera que un lleó viu a la jungla segons les normes imperatives biològiques de la natura, la societat és el resultat de la necessitat d’establir uns sistemes estrictes de control d’un ésser que s’ha separat de la seva gènesi. Si no hi ha rebel·lia i creació no deixam de ser lleons, o llops, o formigues encaixonades dins les parets de l’acció-reacció, però amb unes altres regles que anomenam societat.

Mad Maelstrom
La resiliència de la rebel·lia i la creació

Projectes personals

  • Temps de màquina.  Novel·la de ciència ficció.
  • Cau de rata. Relats de l’obsesió, la venjança i la maldat.
  • Els diaris de perduts de László Voynich. Recull de relats curts en forma de diari.
  • L’andròmina.  Un podcast de converses elàstiques sota l’ombra d’una olivera. (Pròximament)
  • Óen. Joc d’acció en tercera persona basat en la mitologia irlandesa.

Enllaços

  • Proximament …

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad