Qui és en Tòfol

Meamos. No entengo por qué putas he de haser yo esto. A yo, me conosen en todas bandas, que soy el Tòfol de Porreras yo, ¿eh? Sembláis cortos, más cortos que las mánegas de un guardapechos.

No me empreñéis masa que os enviaré a porgar humo. Cabezas de habas, cojoneslargos, bolsitas. Yo estoy muy enfaenado para cojonadas de estas.

Projectes personals

Todohombre lo sabe esto. Que lo dico en mi setsión. He faenado en una película de grandes, he ballado en la fiestas de Porreras, con la bana munisipal y haora trabaco en el Aguacate Felís. No me agrada masa pero la faena no es fachuga.

Enllaços

  • Yo no sé de qué putas me charráis
  • ¿Enlasos a qué?
  • Yo solo me enlaso los calsones para que no caigan
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad