Aplec per tastar Moixa Mental en diferit

sa portada de lo tast

Com? Què? Per què? Vos estareu demanant, no?

Doncs mirau, farem una retroalimentació que vos petaran ses oïdes (metafòricament parlant, clar) perquè si no sabeu què és Moixa Mental (ja ho val) i vos fa vessa mirar les entrades aquí, doncs aquest ebook és per a vosaltres: Vos ho descarregau, pegau una ullada i aprofundiu d’allò que vos faci més ràbia.

I com que som així, vos posarem un enllaç directe perquè no aneu pels puestos plorant: «Ésss ca m’afeu danar-me d’alta a sitius que nininini», «Às ca nusequè nenenene». Aquí, pim pam pum, bocadill d’atum.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad