Què ens ha semblat «Adam & Steve»?

Adam & Steve (2005)

Quan no sé què feim

Avui vos duc una súper megaproducció amb explosions i… no, no és ver. Vos xerraré d’Adam & Steve, títol que fa befa del lema emprat pels feixistes catòlics estatunidencs (ja sabeu: Adam and Eve, not Adam and Steve). Aquesta pel·lícula dirigida, escrita i ¿interpretada (2 Harrison Fords)? per en Craig Chester, ens conta com n’Adam coneix i s’enamora de n’Steve (Malcolm Gets) quan són joves, però no aconsegueixen començar una relació fins més de quinze anys després. Per tirar endavant hauran de superar les seves addiccions i inseguretats.

Film en clau de comèdia sense massa pretensions que ho té tot: males actuacions, maquillatges i perruques (2 Russell Mulcahys), accions absurdes (3 Steven Seagals), situacions exagerades (4 Will Smiths), males cançons (3 Ernesto Alterios) i uns quaranta minuts sobrants, tot adobat amb acudits de diferent casta, nivell i subtilesa. Estranyament, però, passada la primera part, sembla funcionar i, si no ens la prenem massa seriosament, es deixa veure (fins i tot, vos farà somriure a qualque part).

Vos agradarà si no vos esperau res de l’altre món i sou de veure obres on surt na Meg Ryan o na Julia Roberts (i voldríeu que fossin en Ryan Meg o en Julià Robert). Oblideu-la si pensau seguir mirant les pel·lis de mascles, motos i explosions o els pesats d’en Nicolas Cage, en Tom Hanks o en Tom Cruise).

La podeu trobar a Dekkoo.

■■■□□ Humor

■■□□□ Masclisme

■■□□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■□□□□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad