Què ens ha semblat Les engagés

Les engagés (2017)

Quan Tales of the City franceseja

És el segon cop que veig aquesta sèrie creada per en Sullivan Le Postec, i mira que el primer cop em feia un poc de vessa (no sé per què). Capítols de deu minuts al voltant d’una associació que defensa els drets LGTBQI+ i les persones que l’integren. Una sèrie coral amb gust de Tales of the City o Looking però més madura. Tenc una mala i una bona notícia: la història acaba en la a la segona temporada. Em sap greu. Aquesta és la dolenta, l’altra és que per sort, l’any passat es va estrenar Les Engagés: XAOC que la continua, però que encara no he vist els seus tres capítols.

Les engagés comença girant entorn d’en Hicham (Mehdi Meskar) que mentre surt de l’armari, demana ajuda a un vell conegut, en Thibaut (Eric Pucheu). A poc a poc s’interessarà en les activitats de l’associació i començarà una etapa d’activisme.

Bones actuacions (3 Susan Sarandons), durada breu i curta (1 Jeff Goldblums), temes variats encara que de vegades un poc superficials (2 Ricky Martins) i diversitat de personatges (3 Michael Caines) fan d’aquesta, una sèrie indispensable a la vostra marieoteca.

Vos agradarà si sou de websèries, no teniu temps per fulletons o no vos queda res per llegir d’en Armistead Maupin. Fugiu corrensos si sou de venerar en Mel Gibson, n’Orson Scott Card, J. K. Rowling o mirau amb deliri les pel·lis de n’ Isabel Coixet o de l’absurd Tom Cruise.

Actualment la trobareu a filmin.

■□□□□ Humor

■□□□□ Masclisme

■■■□□ Queerness

■□□□□ Sexe

■■■□□ Interès

Publicat originalment al dBalears

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad