Què ens ha semblat A Moment in the Reeds

A Moment in the Reeds (2018)

Quansembla que no passa res i de

Aquesta setmana vos duc un pel·li de no fa gaire, repartiment minúscul, i història simple dirigida i escrita per en Mikko Makela. Una llesca de vida en tota regla. De certa delicadesa, lleugera poètica i història contada massa cops: En Leevi (Janne Puustinen) torna per ajudar amb la reforma de la casa de son pare (Mika Melender), on coneix al seu ajudant, en Tareq (Boodi Kabbani), amb qui té un amor d’estiu.

Vos ho diré de primeres: de les gairebé dues hores que dura, en sobra una (0 Fernando Condes), perquè semblaria que la idea és veure com s’emboliquen en temps real (24 Kiefer Sutherlands). Cosa que estaria bé, si la relació que ens mostra tengués cap mena d’interès (3 David Schwimmers) (o no s’hagués explicat milers de cops abans —3 Steven Seagals) i per paga, acaba en là (2 Damon Lindelofs). Un no-final abrupte que et deixa pensant: «tot aquest rollo per això?» (4 J. J. Abrams). Les bones actuacions i fotografia, la creació de l’atmosfera i el to general, transmeten bé el concepte (2 Isabel Coixets), però es descobreix com una obra prima en la falta de concreció (4 Johnny Depp).

No hi ha massa més a dir, vos agradarà si gaudiu de mirar el foc, les postes de sol o els percentatges de descàrrega de les barres del navegador. No vos agradarà si mirau els vídeos al doble de velocitat o teniu afició per les pel·lícules de l’inaguantable Tom Cruise.

La trobareu a Filmin.

■□□□□ Humor

■□□□□ Masclisme

■□□□□ Queerness

■□□□□ Sexe

■■□□□ Interès

Publicat originalment al dBalears

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad