Què ens ha semblat Squid Game (El joc del calamar)

Squid Game (2021)

Absurditat de colorins

Vos agradarà si voleu xerrar de qualque cosa a la feina o si vos va el masoquisme

Què? Ja heu vist la sensació de Netflix? Jo he hagut d’accelerar-la perquè a la velocitat normal em posava molt nerviós (2 Jim Jarmusch). Una idea beneita (2 Hugo Silvas), una trama absurda (3 Nicolas Cages), unes actuacions dolentes (3 Juan José Ballestas), rerefons avorrits (4 Clara Lagos), tot cobert amb un decorat espectacular (2 Carlos Cuevas), vistós (3 Miguel Ángel Silvestres) i cridaner (2 Verónica Forqués).

En resum, sèrie al mateix nivell que qualsevol d’espanyola actual: amb un aspecte visual molt cuidat i ben aconseguit, però buida i avorrida fins dir «Hae-soo ves-te’n a ca cagar».

  • Masclisme: 100 de 5
  • Absurditat: 5 de 5
  • Interès: 1 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad