Què ens ha semblat Kim’s Convenience

Kim’s Convenience (2016)

Quan s’inicia com a cavall

You Sneak Attack!

Mr Kim

Kim’s Convenience és una sèrie familiar (4 Chris Columbus), inconnexa (3 David Schwimmers) i sense continuïtat entre capítols (4 Kyle MacLachlans), que entreté pels seus acudits blancs, la seva curta durada (cada episodi és d’uns vint minuts) i la seva innocència. Això almanco durant dues temporades, després no sé què passa que perd la gràcia que tenia al principi (4 Jeff Goldblums) (serà la falta de novetat? O que s’acaba el material original de l’obra de teatre en la que es basa?).Fa pena veure com un inici correcte va en declivi, fins a arribar a la cinquena (i sortosament temporada final) que ni l’intent de donar-li un to lleugerament més adult, ni la sorpresa de la [spoiler] de na [spoiler] fan que recobri l’interès.

  • Vos agradarà si: vos fa gràcia Escenas de matrimonio o si la posau de fons mentre dinau.
  • Aspectes negatius: és bastant insulsa (5 Mario Casas). Molts dels personatges no tenen gaire interès ni desenvolupament (4 Àlex Monners).
  • Aspectes positius: t’agafen ganes de conèixer Canadà (5 Keanu Reeves).
  • Atenció a: Com seguim mostrant aquesta imatge de que dues persones no xerren el seu idioma entre elles (només per no haver de fer llegir als espectadors, ehem)

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad